Tämmöisiä tänään

Normaali

EDIT! Isomäestä puheenollen…

– – – –

En tiiä miten tämän nyt selittäisin, kun olen täälläkin vakuutellut mennen tullen, että en ole musiikki-ihmisiä ollenkaan… ja nyt taas pitää vouhkata siitä, että sain lipun musiikkijuttuun. JEE, SAIN LIPUN! Queenin keikka tänä iltana! Ok, ei ole ihan live. Mutta ajaa asiansa. Ootan aika paljon.

Mulla on cd-levyjä aika vähän. Oisko edes neljääkymmentä. Mutta ne kaverit keiltä on enemmän kuin yksi levy, ovatten seuraavat: David Bowie, Queen, Leonard Cohen, Prince, Eric Serra, Jean Michel Jarre ja Wimme. Wimmeltä on ehkä eniten :-D Elokuvamusiikkia olen haalinut jonkin verran, esim. just Serrat, koska ne on kivaa taustaa mille vaan. (LP-levyjä on myös, ja soitin. Mutta niitä tulee käytettyä vielä vähemmän kuin noita toisia.)

quee

Risto Isomäki on jännä kirjailija. Varsinkin sen aikaisemmassa tuotannossa on pistänyt silmään se, että se kirjoittaa aika paskaa dialogia ja on suht pihalla ihmisten välisistä jutuista esim. parisuhdetasolla. Tässäkin on tullut korjausta vuosien mittaan. Ja se tiedejännäripuoli, siinähän ei ole mitään korjattavaa ollutkaan! Kyllä nää ekokatastrofit ja maailman tuhoutumiset on ihan toisella levelillä jänskättäviä kuin joidenkin mafiosojen toistensa jahtaamiset. Isomäen Sarasvatin hiekkaa olen kehunut ennen ja kehun edelleen. Siellä vielä näkyi nuo dialogiheikkoudet ihmisten kesken. Nyt äsken luin Kurganin varjot, ja siinäkin oli alkupuolella jotain hemmetin kiusaannuttavaa kliseilyä siinä, mitä ihmiset tykkää toisistaan, mutta kyllä tiede- ja toimintapuoli taas imaisi niin, että hätinä ehti huomata ihmissuhteidenkin käsittelyn paranevan loppua kohti.

Niin, ja monasti Isomäen arvosteluissa muistetaan mainita ”ei herkästi ahdistuville” :-> Syystä!

5 responses »

  1. Mä olen lukenut Sarasvatin ja Con Ritin ja molemmissa idea on loistava ja kirjoitus sellaista, että se laittaa kiemurtelemaan tuskasta.

  2. No hitti. Nyt mä rupesin kelaan, että pitäiskö munkin mennä… Hinta kyllä vähän hirvittää, mutta toisaalta livenähän tuosta saisi maksaa moninkertaisen summan. (Tosiaan maksaisin, jos Freddy tulisi takaisin kuolleista vetämään keikan!)

      • Mee vaan! Mäkin tässä vatuloin kotona ettei tulis taas pöyhötettyy paikalle ”vähän ajoissa” kuten tapani on kun intoilen :-D Toivottavast sulle on paikkoi! Mie hain lipun jo päivällä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s