Heihei hammas ja heihei palkka

Normaali

Sinne meni maitohammas, heihei. Eikä vienyt pitkään, ehkä kymmenisen minuuttia. Plus yheksänkymppiä, mikä on tosi paljon vähemmän kuin kissalääkäri!

Myös löydettiin uusi optio kun en sitä implanttia tahdo. Mun puhkeamaton rautahammashan on olemassa siellä. Sen voisi jollain oikomishoidolla saada ajan mittan esiin ja riviin. Vau, viisnelonen vaihtaa maitohampista leipähampiin :-D Homman pimeä puoli, että se tulisi maksamaan saman verran kuin implantti. Eli ei näillä palkoilla.

Enkä kehtaa edes ajatella, paljonko palkasta tänään jäi, kun maksoin velkoja, bussikorttia puoleksi vuodeksi, lainanlyhennyksen, ja aijoo vastike on vielä maksamatta. Kyllä ei oo nyt tavallinen olo ollenkaan. :-(

Kävin kaupasta kylmää kahvia ja pullaa. Mmmmm, pullasuttua iltapalaksi! Oikeasti ois kyllä tehnyt mieli lämmintä ruokaa, mutta nyt ei käy.

Vanhoi kääpiä

Vanhoi kääpiä

6 responses »

  1. Huvitti toi lääkärisetä kans, kun ensi se kehui pöydälle jättämiäni silmälaseja, miten on niin makeen näköiset. Ja kun homma oli ohi ja suojakangas otettu pois päältäni, niin se hokasi mun kaulakorun. ”Voi miten kiva on tuokin! Naisille on niin ihania juttuja!” En voinut enää vastata kun purin jo sideharsoa. Vaan mitäpä tuohon ois sanonut. ”Voit sääkin näitä käyttää, ei niissä lue että naisille”?

    • Vaan onneksi nykyään alkaa vissiin jo miehillekin olemaan kaikenlaista. Vai onkohan tässä niin kuin vaatteissakin, että kaikki hyvännäköiset ja kivat rytkyt on aina toisten ihmisten päällä?

      • Vastalause! On ittenikin päällä kivoja välillä! Tai niinku kaveri äsken kysyi raflassa ”oliks hyvää ruokaa?” mä sanoin, että en tilaa huonoa ruokaa. Vaatteita nyt tulee ostettua sitä perussettiä, jota kukaan ei huomaa, mut sit ne muutamat erilaiset on kyllä tarkoitus olla kivoja kaikkien mielestä! :-)

        Ja joo, miehilekin on vaikka mitä kivaa nykyään. Korujakin. Vaatteista ny puhumattakaan. Niitä vaan pitäis uskaltaa ostaa ja käyttää. Tuolla /mekillä esim. on tosi makee Aarikan rannekoru.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s