Eipä paljon tarvinnut

Normaali

Tällä viikolla: kaksi joululounasta, kaksi muuta lämmintä ateriaa, yksi iltapala kaverien kaa, vajaa karkkipussi, alkkomahoolia yks punkkulasi ja yks skumppalasi –> kaksi kiloa lisää. Kyllä läskit pullahtaa pikaseen, näköjään jo alle viikossa kun oikein yrittää!

No, nyt voiskin koittaa silleen, että se aatto… jestas, olenkos mä täällä puhunutkaan? JOO EN. Jouluaattona tänne meidän kaa tulee siis joulupukin muori! Joulupukkihan on tietenkin keikalla tuntikausia, koska joulu. Me laitellaan täällä hyviä juures- ja vihannesruokii muorin kanssa, ja kun punkki tulee töistä, syödään laitelmat ja sit nui menee takas Korvatunturille.

Niin sitä jäin sanomaan, että safkojen osalta aatto menköön niin kuin menee, mutta muuten nyt pitää jo ruveta taas niuhottamaan, ei muuten tuu mitään. Kyllä ei ollut ilo pompata vaa’alle äsken vaikka tiesinkin, mitä sieltä on tulossa :-(

Mainokset

6 responses »

  1. Ma alan olla siina uskossa etta tassa iassa jo liian syvaan hengittaminen lihottaa kilon verran. Jos edes joisi kunnolla olutta niin voisi sen lopettaa ja laihtua, mutta kun nykyisin ei tule juotua kuin kerran parissa kuukaudessa. Kotiin kesalla ostetusta six-packista on viela nelja jaljella. Ja paino huitelee taas siella ennatyslukemissa eli ainakin 10 kiloa enemmassa kuin olisi tarpeen. Peiliin en ole viitsinyt tana vuonna katsella ollenkaan, mina kun en tykkaa kauhuleffoistakaan.

  2. Niin, vituttaa nää ip-lehtien ”Pertsa lopetti kaljanjuonnin ja laihtui 27 kiloa”. Entäpä jos ei ole mitä lopettaa??! Hemmetti.

  3. No mitä järkee hypätä vaa’alle, jos tietää mitä on tulossa? Jos siis ei kuitenkaan tavoitteellisesti dieettaa (kuten eräät). Ei sillä ole mitään väliä mitä syö joulun aikaan vaan sillä mitä syö muulloin.

    Ja meikäkin relaa jouluna. :)

    • No pitihän se käydä toteamassa, arvasinko oikein. Valitettavasti arvasin. Mulla tää jouluhilluminen tapahtuu aina ennen joulua ja se katkeaa sitten aattoon. Jos olis jotain jouluseuroja, olisi varmaan just niin päin, että aattona ja pyhät mässätään. No, se olis ainakin lyhyempi aika kuin 1-2 viikkoa ennen joulua. Nyt jäi vain yhteen viikkoon, kun ei joulun tuloa edes ehtinyt huomata ennen sitä. Pikkasen kiiruuksi pistänyt duunissa jne.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s