Saunalahti-vitun-Elisa!!

Normaali

Langaton verkko romahti jouluaattoiltana. Twitterissä palvelua seuraavan kerran 29.12. Asiakaspalvelu vastaa jätettyihin viesteihin viiden arkipäivän sisällä. Puhelimella turha yrittääkään ainakaan ennen 27.12. Kiitos taas vitusti, Elisa.

– – –

Jatkuu! Asiakaspalvelussa oli joku vastaamassa, OmaSaunalahti-kautta. Tosin eipä siitä apua ollut, niilläkin neuvoilla yhtä motissa istutaan langattoman suhteen.

Siel nyt joku jo miettii, että mitä akka valittaa, jollainhan se näkyy näitä viestejä kirjoittavan. Joo, samalla verkolla missä on puhelin. Kun taas pukkikuvien julkaisuun tarviin vehkeen jossa on Photoshop ja se toinen verkko, jota en koskaan itse halunnut, koska se on paska Elisa. Taloyhtiö halusi, ja sen jälkeen elämässä onkin ollut ongelma ongelman jälkeen. En muista, että Welhoa olisi tarvinnut kirota vähintään kerran kuussa alimpaan helvettiin. Toista on tämä horo, joka haluaa olla kaikkien kanssa joka paikassa ja aina.

– – –

Jatkuu. Sillä aikaa kun nukuin aamun lisäunia, netti oli korjaantunut. Soitti sentään joku tuolta horofirmasta perään.

Vaikka tää nyt taas toimiikin, en silti lakkaa ihmettelemästä sitä, miten helevetisti Elisan netti voikin pätkiä. Mähän en edes tiedä mitä kaikkee täällä tapahtuu silloin kun en itse ole kotona. Mutta naapuri tietää – hän työskentelee kotona.

2 responses »

  1. Hei!

    Pahoittelen kokemaasi tilannetta. Häiriöilmoituksen voi meille jättää aina numerossa 01019 0230. Numerosta vastaa asiakaspalvelumme ma-pe 8-19 ja la 10-16:30, mutta vikatilanteissa voi soittaa asiakaspalvelun ulkopuolellakin.

    Mikäli sinulla on vielä ongelmia niin voit jättää jollekin paikalla olevalle moderaattorille yksityisviestiä Palstallamme osoitteessa http://elisa.fi/palsta Palstaa käytettäessä profiiliin on hyvä lisätä asiakasnumero :)

    Jenica / Palstatiimi
    http://elisa.fi/palsta

  2. Miksi te sitten laitatte aspaan pyörimään nauhan, joka ensimmäisenä ilmoittaa että asiakaspalvelu on suljettu? Tää tieto riitti mulle, en jäänyt kuuntelemaan samaa eri kielillä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s