Ruokaa, lääh!

Normaali

Ihan rukoilematta järjestyi tää: puskaan ilmestyi uusi aamiais- ja lounasravintola. JIHUU! Tuohon suoraan tien toiselle puolelle! Niin uusi, ettei edes google löydä vielä. Lähetin kolmen hengen partion ottamaan selvää lounaasta. Tulivat takas isojen kehujen kanssa.

Tämä helpottaa elämää, oikeasti. Oon välillä käynyt tuhdilla aamiaisella tuossa huoltsikalla, jotta päivän salaattia voi sitten venyttää mahdollisimman myöhään. Lämmintä ruokaa kun ei ole juurikaan ollut saatavilla (no, paitsi siellä huoltsikalla). Nyt saattaa muuttua. Syön lämmintä ruokaa aina jos huvittaa? Ou män :-)

PS. pomo toi joululahjat tänään. Kiitti…

4 responses »

  1. Joululahjat. No ne on ajoissa! Itse jäin kaipaamaan parempaa lahjaa kuin perus suklaarasiaa.. Lounaspaikka kuulostaa hyvältä. Minun lounaspaikka lopetti jouluun.. siellä oli tosi hyvä salaattitarjontakin.. Nyyh :-(

  2. Suklaatapa hyvinkin…(ennen oli sentään vinkkupulloja). En oo itse vielä käynyt lounasmestassa eikä siellä ole meille edes mitään alennuksia, mutta suhtaudun toiveikkaasti! Ellei sitten käykin niin, että kohta en enää mahdu ovista kun saan lämpimän aterian joka päivä.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s