Hei Rakas

Normaali

Onhan tää vähän wanha, mutta jos nyt pitkästä aikaa…

– – – –

Translate from: English
Alkaen: Manager,
International Commercial Bank
Kumasi haara Ghana

Kiireellinen ilmoitus,

Hei Rakas,

Nimeni on Michael Ofori, olen haara johtaja International Commercial Bank (ICB) Kumasi haara Ghana. Minulla tietosi aikana hakua internetin kautta. Olen naimisissa, se hei kiinnostavat sinua kuulla, että olen rauhan mies, enkä halua ongelmia, mutta en tiedä miten, tunnet tästä, koska Sinulla May’ll on kaksinkertainen mieli. Mutta minä kerron teille thatthis on todella paljon ja Et aio katua kun tekee tämän kaupan kanssani. Toivon vain, että voimme auttaa toisiamme. Mutta jos et halua tätä liiketoimintaa valikoima ystävällisesti unohda sitä enkä yhteyttä uudelleen.

Olen pakattu liiketoimen thatwill hyödyttää sekä meitä, koska aluejohtaja International Commercial Bank, se on minun velvollisuuteni lähettämään taloudellinen kertomus minun pääkonttori pääkaupungissa (Accra-Ghana) lopussa vuosittain. Huomasin, että minun haara, jossa olen manageri kiinnitti viisi miljoonaa viisisataa tuhatta dollaria [5 dollaria, 500.000.00] Mikä minun pääkonttori ei ole tietoinen siitä ja koskaan olla tietoinen siitä. Olen sittemmin aseta rahaston mitä me kutsumme aputilille ilman edunsaaja.

Koska virkamies pankki En voi pyytää suoraan yhteydessä tähän rahastoon, joten tämä ilmoitti minulle sinuun yhteyttä meille töihin, jotta voit auttaa ja saada tämän rahaston tilillesi meille jakaa. Sillä välin voit willhave 35% koko rahaston Huomautus ei käytännössä ole riskiä, se tapa kysyä pankista siirto, kaikki mitä tarvitsen sinulta on seistä väite kuin alkuperäinen tallettaja tämän rahaston, joka piirsi talletuksen meidän Branch niin että minun Pääkonttori voi tilata siirto omaan pankkitilille.
Jos hyväksyt tämän uhrin työskentelemään kanssani, minä arvostan sitä suuresti. Heti kun olen saanut vastauksesi, minä annan sinulle tiedot siitä, miten voimme saavuttaa sen onnistuneesti.

Ystävällisin terveisin,
Michael Ofori

4 responses »

  1. No jo on tarjoukset huonontuneet, vain 35% viidesta ja puolesta millista? Eihan tommosella rahalla jaksa edes sahkopostia lahettaa.

  2. Rakkaaksi sanoo, rauhan mies, ei halua ongelmia ja vielä rahaakin on! Tarjous on tosin kehno, mutta hei, muut ei tituleeraa rakkaaksi! Toisaalta se epäilee, että sulla on kaksinkertainen mieli, jonka voi ottaa loukkauksena. Uhrista puhuminen taas pelottaa. Tää on nyt varmaan vähän vaikee valinta vastatako vai ei!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s