Rauhallista

Normaali

Kävin eilen verenluovutuksessa. Se osaa väsyttää loppuillaksi yhtä tehokkaasti kuin hierontakin. Luovutus on aina mennyt ihan hyvin siitä lähtien kun (jos) pääsen portinvartijoista ohi. Jotenkin mun sormenpäät on sellaiset, että niistä ei tahdo kudosnesteen takia saada kunnollista elikkäs kelpaavaa näytettä, vaikka hemppari olisi oikeasti mitä. Nyt sanoin siitä etukäteen, ja niinpä hoitsu otti ensin paljon paljon verta sormenpäästä, ja vasta sitten näytteen. 132! Toinen näyte jo laski 126:een ja kolmas vielä alemmas, mutta ekan tuloksella mentiin ja sain luovuttaa.

Joskushan tää työelämä menee sellaiseksi, ettei ehdi edes guzeniinalle. Mutta en kyllä arvosta ihan kauheesti tällaisiakaan päiviä, joissa saa kaivaa tikulla että löytää jotain tekemättä jäänyttä tehtäväkseen.

Vaan eipä hätiä. Kun kevät tästä käynnistyy viimeistään kuun lopussa, niin siinä sit mennäänkin tukka takana aina juhannukseen saakka. Parin kuukauden päästä mieli palaa jo tarkistamaan, paljonko niitä lomapäiviä vielä olikaan jäljellä.

Mainokset

2 responses »

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s