Netvibes, ei hyvä

Normaali

Pekkakin sanoo: Netvibes on mennyt aika paskaksi. Ja on ikävä Google Readeria. Esim. eilen Netvibes tyhjensi multa kaiken, myös Saved ja Recently read, syötteistä nyt puhumattakaan. Aissssaatana kun otti pattiin, vaikka kohta tilanne korjaantuikin.

Niin että te mun melkein kaksisataa seurattavaa, pliis anteeks jos en aina kommentoi! Kun en välttämättä ole edes nähnyt postausta. Snyyf.

4 responses »

  1. Olen jäänyt jumiin Netvibesiin, koska en jaksa aloittaa alusta taas jonkin muun kanssa. Se on kyllä kökkö – se ei ole minulla koskaan toiminut niin, että vain oikeasti lukemattomat päivitykset olisi merkitty lukemattomiksi.

    Tapanani onkin nykyään (ennen luin Google Readerillä kaiken joka päivä) avata Netvibes noin kerran kuussa ja klikkailla kaikki parisataa blogia läpi ja tsekata, montako päivitystä on missäkin. Siitä seuraa tällaista jälkijunaista kommentointia.

    • En mäkään ole vielä saanut lähdettyä Netvibesista, koska se on taas ollut melko hyvin kunnossa. Ja onhan siinä sekin, että sit pitäis selvittää, muten kaikki ne tilaukset siirretään jonnekin muualle, eikä vaan voi jaksaaaaa… :-D

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s