”Giggling like a witch with a helium balloon”

Normaali

Useinkin mainitsen täällä, että olen käynyt kattomassa sen tai tuon elähdyttävän leffan, mutta en jää selostamaan juonia tai sisälmyksiä sen enempää, sillä jos ketä kiinnostaa, kaikki löytyy sekä IMDB:stä että yleensä myös jo sadasta lehtiarvostelusta siihen mennessä kun ulkkarileffa on kiertänyt Suomeen.

Tänään meni käyttöön viimeinen Hullujen päivien halvoista lipuista (pahus, ja seuraavat Hullut vasta yli kuukauden päässä – ehkä pakko ostaa jokin alesetti). En tiennyt yhtään mitä olen menossa katsomaan, en ollut nähnyt edes Kingsmanin trailereita. Pelkällä säkällä osui suoraan suoneen! Vähän samalla lailla ihana satu kuin nuo äsken mainitut Pekka Hiltusen Lontoo-kirjat: ”määkin haluuuuun tollasta!”. Herrasmiesagenttijuttua yhdistettynä remakkaan actioniin – hienot koreografiat ja kivat hidastukset – mukana myös kooste fantsuja 007-tyylisiä salakavalia aseita. Juhlavimpana kohtauksena avautuu satojen päiden räjähtäminen kukkapommeiksi ja ilotulituksiksi Elgarin tunnetuimman biisin (1,53 videossa) soidessa taustalla. Elgar! Mahtipontinen Englannin oma Sibbe! Yhdistelmä kikatutti ihan käsittämättömiä määriä! :-D

Filkka viritti päivän hyville leveleille. Hirveä määrä hienoja kohtauksia ja hienoja juttuja, Colin Firth hienoista jutuista kärkipäässä. Se osaa sit näytellä mitä vaan ja ketä vaan. Kuten kunnon työläisen kuuluukin.

Kingsman_poster

PS. Tässä juonia ja sisälmyksiä, nuin esimerkiksi.

7 responses »

 1. Colin on. Se on monipuolinen ukko ja myös …mmm. Noin naisen näkökulmasta tykkäsin ihan hirveästi myös Merlinistä. IMDB kertoi että se on syntynyt 1963. Ihan siistissä kunnossa vanhaksi ukoksi. On kolme vuotta nuorempi kuin mä.

 2. Mekin käytiin eilen ja ollaan (kumpikin!) vieläkin ihan fiiliksissä. Galahadin tapaus kyllä kirpaisi aikalailla, mutta sille ei nyt voinut mitään. Mutta oli kyllä leffa. Menis kevyesti heti perään uudestaan!

  • SPOILERII
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   Pelkäsin lopussa, että Galahad herätetään vielä henkiin. Ois ollut aika lätsähdys! Mutta onneksi ei. Hänen poistuminen teki tilaa tälle nuorelle kundille ottaa paikkansa itsenäisenä toimijana.

   • Toki minäkin ymmärrän miksi kävi niinkuin kävi, ja noinhan sen pitikin. Enkä kyllä osannut pelätä herätyshommia, sen verran lopullisen oloinen tapaus oli. Mutta kirpaisi se silti aika lailla!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s