Heijaa tonne ja tänne

Normaali

Kyllä, aurinko ilahduttaa aina näyttäytyessään. Mutta muuten koko viikko on ollut ihmeheijaamista kodin ja työn välillä. Olen viettänyt noin puolet työpäivistä pakkokokouksissa ja puolet kotona. Stressimassu on äitynyt ikäväksi taas pariksi päiväksi ja lihaksetkin tuntuu olevan ihan juntturassa vaikka aamulla venyttelin. Mitään podijuttuja ei pysty tekemään kunnolla, jos massu on turvoksissa mallia raskaana 5 kk, tietenkään.

Näin viritetään kahvipaketin kesto ikuisuuksiin. Ei oo meinaan kahvilla menekkiä. Ruokakin ois enimmäkseen puuroja ja riisikakkuja näinä huonoina päivinä. Vein jo hiutalevarastoa kakkostyöpisteeseenikin (ykkösessä ne on olleet vakiona jo vuosia). Birdy tosin sai massunsa kuntoon luopumalla juurikin viljoista. Mä en saa päätäni käännettyä sille mallille, että edes kokeilisin. Kun massu on pahana, sinne ei sovi mikään muu kuin puuro! Leipää olen vähentänyt jo ennenkin, ja mulla on nyt perusleipä näkkäri gluteenitonta mallia. Mutta että kokonaan luopuisi kaikista viljajutuista…? Ei oo mahollista. Stressistä voisin iloisesti luopua, mutta kun se ei taas ole mun päätettävissä. Siinä pää ja maha tekee yhteistyötä ihan niin kuin tykkäävät.

Nyt just tuntuu hyvältä. Heijaaminen eri paikkojen välillä jatkuu viikon loppuun, mutta kivuttomana kivempaa, tietty. Ihmettelin jo 1-pisteen huonekaverille, miten voikin tuntua näin iloiselta asialta päästä oman pöydän ääreen huomenna. Hänen ihana vastauksensa sisälsi oletuksen helvetin hyvästä seurasta ja tilasta, jossa voi jurottaa hiljaa omia töitään tehden. Olemme luodut toisillemme! :-))

3 responses »

 1. Tulee mieleen, että stressivatsaan auttaisi parhaiten stressaamisen lopettaminen. Helppoa, vai mitä?
  Tietty ruokavaliolla varmasti pystyy parantamaan tilannetta, mutta voiko se vatsa voida hyvin, vaikka ei söisi ikinä mitään viljoja, jos yhä stressaa rystyset ja ikenet valkoisina?

  Jos puuro pitää korvata jollain, niin voisko miettiä jotain sosekeittoja tai sitten ihan tommosia ateriankorvikejuomia? Niistä ainakin saa tarvittavat ravintoaineet, vaikkei tavoite olisikaan dieetata.

  • Kaikki vinksut otetaan vastaan! Tänään pitääkin lähtee kauppaan.

   En mä tietoisesti enää stressaa. Kevät on päässyt jo vauhtiin ja olen ohittanut jo pari isoa stressijuttua. Nää loput sitten menee… Mutta täs on varmaan se, että pää ja massu on päässeet keskenään vauhtiin, multa ei enää kysytä stressii vai ei. Tai siis nyt stressaa lähinnä se, sattuuko massuun tänään/huomenna vai ei. Viime viikolla sattui vain yhtenä päivänä, tällä viikolla kolme peräkkäistä.

 2. Birdy sanoi lisäksi: Aloe vera -juomaa, koivuntuhkajuomaa. Kävin polttamassa korttia Ruohonjuuressa. Eivät noi ole ainakaan tehneet oloa pahemmaksi. Toistaiseksi luotto on kova!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s