Yllättäen taas leffassa

Normaali

Focus. No kävin kattomassa vaikka tuon, kun vaikea on valita näistä mitä ei ole nähnyt. Mikä ei olis ihan skeidaa…? Oli pakko ostaa vielä 4 lipun settikin, kun Hulluihin päiviin on vähintään kolme viikkoa vielä :-(

Kyllähän ton katteli, mutta ei siitä jäänyt lainehtimaan mitään huippisoloja loppupäiväksi, kuten Kingsmanista jäi. Ihan reipasta juonenvingerrystä. Will Smith ok; naispääosassa seuraava Scarlett Johanson, joka on tehnyt enemmän teeveetä kuin leffaa. Hyvin leffanaama kyllä, ei jää studion portille itkemään.

Voivoi. Tulis nyt se Big Game, loppuis tää jänskätys siitä, onko se hyvä vai tosi hyvä. HYVÄÄÄ SUOOOOMIII! (kaiken varalta jo etukäteen)

4 responses »

  1. Näin on :-) Katoin Pan Amia jonkin verran. Hamitti sit kun en heti alusta. Jos nyt puhutaan siitä sarjasta? Vissiin. Mulla alkaa mennä kaikki katottu jo sekas vaikka en katso läppäriltä kuin muutaman jutun per viikko.

    • Jeps sarjasta. Siinä oli kyllä tenhoa, nättejä lentokapteeneita ja 60-luvun tyyliä ja agentti! Viihdettä ja isolla veellä.

      Koskettiko True Detective -hype Zepalaa?

      • JOO! Katoin sen kaverilta dvdltä, menikö kaikki putkeen vai kahdessa osassa, en muista. Mutta vaikee oli nostaa hanuria penkistä sen aikana. Oli kyllä loistava veto!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s