Blogiarkistot

Seinä

Kuva

lehdet

Tulipa sitten korvattua toi Älä osta mitään -päivä… (Ei liity kuvaan mitenkään.) Kaksi eri retkeä kaupoissa. Ruokaa mieluusti koko ensi viikoksi, kolme leffaa ja yksi cd. CD! Enhän mä edes kuuntele mussiikkia! Juurikaan. No, tää on Rajaton, pistetäänpä soimaan.

Sydämellisesti huomenta

Kuva

hillosydän aamupuurossa

Tänään vietettävät (Nelosen) Kuninkaalliset häät Vanhassa kirkossa ovat osa sossumeedion tapaamisia 2013. Tosin tajusin tämän vasta tänään, jolloin oli ihan liian myöhäistä alkaa säätää rätei. Olin alunperin luullut, että paikalla saa olla vain etukäteen ilmoittautunut yleisö, koska meille duuniin oli tullut mainos, että pitäisi ilmoittautua mukaan jos juhlakamppeet on jääneet liian vähälle käytölle.

Elikkäs siellä ne kaikki tutut nyt etkottaa, häät alkaa tunnin päästä ja meikä pesee pyykkiä kotona. Jotenkin ihan tyypillistä, mutta tänään kyllä harmittaa enemmän. Oon käynyt kolmissa häissä ikinä – alaikäisenä käytyjä siskojen häitä ei lasketa – evö nevö enkä tiedä milloin, jos ikinä, seuraavat. Siks ois ehkä ollut kiva… jos oisin tajunnut ajoissa!