6 responses »

  1. ”Varsinainen Vartsinikkari

    Sinulle terve mieli elää terveessä ruumiissa. Tykkäät tehdä asioita käsilläsi. Pidät huolta kropastasi ja osaat myös kehittää sitä. Punttisalit ja aamutreenit ovat tuttu juttu, ja kroppasi pelaa hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Unelmien työssä pääset käyttämään ja kehittämään kehoasi. Sinulle intohimotyö voi löytyä vaikkapa rakennusalalta, varastotyöstä, asennushommista tai vaikkapa suuren ajoneuvon puikoista.”

    Hehehee, ei kun raksalle sitten vaan… :D

  2. Mä saan pysytellä siisteissä sisätöissä kirjoitushommissa tai graafikkona tai kustannustoimittajana tai ”luovana tutkijana”. Hirveetä hörölöröä tuo teksti kyllä on (siis mun).

  3. ”Pohdiskeleva Einsteini

    Sinulle omiin ajatuksiin uppoutuminen on mieluisinta puuhaa. Nautit ongelmanratkaisusta, uuden kehittämisestä ja keksimisestä ja maailmankysymysten syleilystä. Sinulle palkitsevaa työtä löytyy niin IT-alalta kuin tutkijantyöstäkin sekä erilaisista uutta tutkivista ja kehittävistä hankkeista ja projekteista.”

  4. Lystikästä, ihmiset :) Kokeilin parilla muuttujalla, mutta en silti päässyt eroon Hattivatista, kun yritin kuitenkin puhua suht totta. No jaa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s