Lomanen

Normaali

Ihan pieni lomanen tässä, ma-ke. Plus tietysti tää viikonloppu. Viime aikoina 1-3 tunnin päiväunet on käyneet kaupaksi, ihanana lisänä myös kissa kainalossa joka keikalla (toisinaan yölläkin – harvinaisempaa se). Kovasti alkaa väsyttää iltapäivästä vaikka olisi nukkunut kuin hyvin tai pitkään yöllä.

Huijasin kissan syömään matokuurin eilen. Jos päästäisiin vetskulle heti alkuviikosta, terveystarkastus ja laitetaan rokotukset kuntoon. Tekisi mieli alkaa viedä kissaa tuohon pihalle valjaissa, mutta kun ei olla ennen käyty, en tiedä oikein miten onnistuu. Ja onko meillä rauhallista aikaa pihalla milloin? Naapurin ikuisuuksia kestänyt rakennustyömaa pitäisi loppua heinäkuussa, mikä trad tarkoittaa että loppuu joskus syyskuussa. Eikä ne malta olla edes iltoja tai viikonloppuja aina pois. Paukutus vaan jatkuu. En mä nyt sentään niin tyhmä oo, että veisin ekaa kertaa ulkoilevan kissan meluisaan ympäristöön.

Että tää on nyt vähän komsii komsaa, mutta ajatus on ilmassa. Toisaalta hyvinhän tuo on viihtynyt sisälläkin ekat 10 vuottaan. Ympärysmitasta päätellen oikein hyvinkin.

Vaan nyt ensin ne päiväunet.

kissa jäystää vihreää lelua

5 responses »

  1. Tällein rohkaisevana kommenttina voin kertoa, että aloitin Simmelin kanssa ulkoilun aivan nollasta, kun hän mulle paria viikkoa vaille kaksivuotiaana kotiutui. Ennen muuttoa oli elellyt puhtaasti sisäkissana. Totuteltiin sisällä valjaisiin ehkä kerran, sit kerta omalla sisäpihalla ja nykyään hengaillaan kaikki kesät puistoissa. Yleensä joko Karhupuiston lippakiskalla (ruuhkaisena aikana Simmel mun sylissä tai maassa, rauhallisena aikana Simmel köllii mielellään omalla penkillä) tai sit siinä kirjaston takana Matti Heleniuksen puistossa niin, että mä oon auringossa ja kissa siinä vieressä puskan alla. Kantokoppaa vihaavana tapauksena Simmeliä on myös kaikkein helpoin kuljettaa hoitoon, vetskulle yms. yksinkertaisesti sylissä valjaat päällä. Kainalossa se pysyy nätisti mukana, mutta koppa saa paniikkireaktioita aikaan.

  2. Meil on nyt parin viikon odotus joka tapauksessa, koska rokotukset alkaa vaikuttaa vasta. Kiva kuulla reiteistänne! Käyskentelen siellä kesällä aika usein, voin yrittää pongata teidät jossain köllimässä.

    En osaa yhtään arvata miten tää suhtautuu ulkoiluun. Pitää vaan kattoo sitten, ja yrittää aloittaa rauhalliseen meluttomaan aikaan…

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s