Mukavuusalue

Normaali

”Mutta meissä on hämmästyttävän paljon puristettavaa. Sitä ei mukavuusalueella köllötellessään vain tajua.” (HS 7.10.)

Miks mun pitäisi tietää, paljonko puristelen, jos lähden mukavuusalueeltani? Musta mukavuusalue on ainoa järjellinen paikka olla. Joskus, vaikka kissan sairastuttua, sieltä joutuu pois, mutta en mä sitä ala minään haasteena ottamaan. Mukavuusalueella on mukavaa. Kyllä elämä tarjoaa kaikkea paskaa ihan ilman että sitä tarvii lähteä etsimään. Kunhan ehtisi vaan väistelemään isoimmat köntsät.

4 responses »

  1. Niin. Mä mietin vähän samaa, kun tuota juttua luin. Että ei kai kukaan vapaaehtoisesti halua sinne ”oikealle” epämukavuusalueelle. Totta kai sieltä selviytyneet sitten kokevat voitonriemua ja jonkinlaista voimaantumista, mutta ei se nyt mikään tavoite ole.

    Eri asia on sitten se ”ei-oikea” epämukavuusalue, jonne itsekin hakeudun useita kertoja viikossa treenatessani. Ja sinne mun mielestä kannattaakin hakeutua, ainakin jos haluaa jotain tulosta aikaan.

  2. Nyt oli tulla näille epämukavuusaluevouhottajille niin pitkä tekstinpätkä, että rupesi epäilyttämään tuo ”sisään vaan, on siitä isompikin tullut!”. Vähän kitkeränsorttinenkin se oli, nousi kierrokset aika napakasti. Pysyn mukavuusalueellani, ja siedän sieltä poistumisen vain pakon edessä (kun kissat sairastaa). Antakaa mun olla rauhassa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s