Kallis kalvo

Normaali

Koska en oo joka hetki ihan tyhmä, aloin valmistautua ensi kesän tappohelteisiin. Tai ainakin yritin. Soitin Nykykaihtimeen ja kyselin, onko viimosen kymmenen vuoden sisällä tullut jotain ratkaisua siihen, että iso eteläikkuna ei yrittäisi tappaa ihmistä kuumuuteen kesällä. Tavallinen sälekaihdinhan meil toki on, ikkunoiden välissä.

Joo tavallaan jotain on. On olemassa rullaverhona toteutuva joku paksu juttu, jonka voi laittaa vain tänne sisäpuolelle, koska ikkunoiden välissä ei ole tarpeeksi tilaa sille. Tai voisi laittaa ellei tää ikkuna olis niin heleketin iso.

Sitten on olemassa sellaista kalvoa, jota voi laittaa ulkoikkunan sisäpuolelle, torjuu säteitä eikä vie tilaa yhtään. Ja maksaa tämän kokoisessa ikkunassa satoja euroja.

Silleen. Onneksi mulla on yks oma mahdollinen viritys. En tiedä tuleeko se toimimaan, mutta ainakin meinaan yrittää.

4 responses »

  1. Siinä kaivossa voi olla vaan sellainen ongelma (hinnan lisäksi), että sitten ei sisällä ole lainkaan kännykenttää. Meillä oli sellaiset edellisessä toimistossa ja känny ei kuulunut kuin ihan ikkunan vieressä. Soneran kaveri sitten vihjaisi, että ottakaa kelmu pois. Jopas auttoi!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s