Hei kaikki bloggeristit – rukous teille!

Normaali

Olkaa kilttejä, ottakaa pois ne blogspotin pakkotarjoamat paskat sanavahvistukset. Se tapahtuu asetuksissa / kommenteissa. Ne kirjainkuvat on ihan hirveitä. Henkilökohtaisesti lupaan, että tästä lähtien ei kommentoi sen enempää kissat kuin minäkään yhtään mihkään, missä edes kerran epäonnistuu paskan captcha-ansan kirjoittaminen.

Mulla on itsellänikin yksi blogi Bloggerissa. Ne sanavahvistukset ehti olla siellä ehkä minuutteja ennen kuin heitin ne helevettiin. Sinne blogiin ei edes kommentoi kukaan ikinä, ja silti halusin olla armollinen olemattomille kirjoittajille. Olkaa tekin, joo?

PS. Vuodatuksessa sama!

Yksi vastaus »

  1. Päivitysilmoitus: Blogspot hankaloittaa elämää « Musta ja Harmaa

  2. Sanokaa hei pliis joku mulle, jos mulla on ne sanavahvistukset päällä. Asetuksista kyllä katsoin, ettei pitäisi olla, mutta kun itselle ne ei näy koskaan, niin ei tässä ihan varma voi mistään olla.

  3. Pakko muuten sanoa tässä yhtä Vuodatuksen blogia hallinnoivana tahona, että siellä on pakko pitää ne sanavahvistukset päällä. Bloggerissa niitä ei tarvitse, koska ne vähätkin roskakommentit menee suoraan mappi-Ö:hön, mutta Vuodatuksessa tulee roskakommentteja tulee aivan sairaasti ja viikossa tulee jopa sellaiset vajaa kymmenen läpi, niistä sanavahvistuksista huolimatta.

    Tosin, miksi kukaan yhä käyttää Vuodatuksen alustaa, se on mysteeri.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!