Toimistotäti jumppaa

Normaali

Voisko Joku kirjoittaa semmoisen ”Toimistotädin jumppaoppaan”, jossa ei olisi sirkeänpimakoita 17-vuotiaita malleja eikä koko ajan kohkattaisi siitä, mitä tärkeää on lisätä kuormaa, että lihakset kehittyy? Toimistotätikin voi haluta ohjeita siitä, miten nostellaan ja millaisia kaikkia liikkeitä ylipäätään voi tehdä joko painoilla tai ihan vaan itellään. Mutta Toimistotäti ei kaipaa masennusta siitä, että ei vedä maasta 80 kiloa siksi että ei ole rakentanut harjoituksia tavoitteellisesti maksimaalinen lihaskavu ohje(hirtto)nuorana. Toimistotäti haluaa vain pysyä kunnossa, voida istua selkä suorana pinnistelemättä ja pystyä nostamaan laatikollisen kopiokonepaperia vielä kuusikymppisenäkin. Toimistotäti ei halua käyttää kaikkea vapaa-aikaansa treenivaatteet päällä, eikä halua ostaa uutta vaatevarastoa kahdesti vuodessa vain siksi, että pihvit pullahtaa edellisistä ulos.

JA TOIMSTOTÄTI VETÄÄ MAASTA 21 KG, EIKÄ SITÄ HÄVETTÄISI YHTÄÄN ELLEI KAIKKI TREENIBLOGGAAJAT VETÄISI JOTAIN 150 KG.

13 responses »

 1. Ei se kuntosaliharjoittelun anatomia sitten riitä siihen hommaan? No entäpä se mikäs hitto mitä parjasin taannoin, se naisille suunnattu versio?

 2. No luenhan mä niitä, tai sitä anatomiaa nyt ainakin. Mutta kun ”kaikkien” mielestä pitäisi vaan koko ajan parantaa ja parantaa ja tehdä isompaa ja baabaa. Ärsyttää välillä vaiks osaanhan mä niitä ohittaakin ja tehdä ihan vaan omaa. Mutta kun se oman tekeminenkin on kuulemma synti.

 3. Pittää tehä niin kuin itestä tuntuu hyvältä. :)

  Mulla on treeni tällä hetkellä sen sorttista, että en kauheasti kasvata tulosta tai siis lisää painoja. Treenaan sen mukaan, että tietty määrä kaloreita pitää kuluttaa per treeni eikä niitä kaloreita hirveästi kulu pelkästä painavankaan raudan nostelusta. Kasvatetaan niitä lihaksia sitten taas tavoitteellisemmin kun on eka saatu läskiä vähän pois.

 4. Mitä, eikö se muka riitä, että tekee yhden tällaisen lankun päivässä, ihan vaan nopeasti pari minuuttia (jo minuutin jälkeen aika tuntuu ikuisuudelta)…:

 5. On mielestäni hämmentävää, miten pelkkä ”kasassa pysyminen” ei ole hyväksyttävä tavoite, vaan monien mielestä miltei yhtä tyhjän kanssa. Aina on oltava maksimaaliset voima- ja ulkonäkötavoitteet ja -tyytymättömyydet. Tuli vain mieleeni toisaalta lukemani:
  ”Yksi nainen kertoi kaveristaan, joka oli liittynyt kuntosalin jäseneksi ja tavannut sitten personal trainerin saliohjelman tekoa varten. PT oli kovasti kysellyt, että mihin vartalonsa kohtiin asiakas ei ole tyytyväinen. Asiakkaan vastaus, jonka mukaan häntä kiinnostaisi erityisesti se miten ehkäistä hartiasärkyjä, ei ollut PT:lle ilmeisesti oikeanlainen vastaus, sillä vartalon ongelmakohtien tivaaminen oli jatkunut. “Mut mikä on sellanen alue, jota haluat muokata? Peppu? Reidet?” ” (http://rapakunnossa.wordpress.com/)

 6. Aloitin leikillisen voimalankun treenaamisen muutama viikko sitten. Pe 7.2.14 kuormaa ristiselän päällä oli 45 kg 10 sekuntia. Alkuun lämmittelyä 20 kg 30 sekuntia.
  Saa nähdä kauanko voi lisätä viisi kiloa viikossa?

  Mikä on muuten 74+ maastavedon SM nykyään?
  t.arska

  Googlaa: YouTube Aarre Suuronen

  • Varhaiseläkeläisenä aloin etsimään harrastuksia, joihin ei aikaisemmin ollut aikaa eikä mahdollisuuksia. Tarkoitus oli itsekkäästi parantaa kuntoa siltä varalta, jos sattuisin elämään iäkkääksi.
   Nyt ovat kunnatkin – Huittinen aloitteen tekijänä – alkaneet etsiä syrjäytymisvaarassa olevia leskiä, työttömiä, masentuneita, ilman harrastuksia ja liikkumisen puutteesta lihonneita, jotka muutamassa vuodessa kärrättäisiin huonoon hoitoon kuntien vuodeosastoille virumaan kakkavaipoissa.
   Pari kuukautta sen jälkeen, kun vaimoni kuoli jouluna 2005 viinaan ja tupakkaan, ryhdyin etsimään harrastuksia, joilla varmistaisin elämänlaatuni nautittavalle tasolle!
   ELÄN PARASTA AIKAA
   ELÄMÄNI PARASTA AIKAA :)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s