Pukuenkeli

Normaali

Idarit rellestää. Pari kännikalaa oli äsken pyrkimässä sisään naapuritaloon, jossa rempat on kesken. Näin kun raksamiehet oli aiemmin lähdössä pihasta ja peittivät työkoneensa pressuilla. Sillä aikaa kun spurgut odottivat sisäänpääsyä, piti tietysti käydä purkamassa osa niistä pressuista, jos sielä olis vaikka mitä varastettavaa. Kun sisäänpääsy alkoi järjestyä, huusin niille että et sitten voinut laittaa niitä peitteitä takas. Tuskin edes kuuli, eikä tietenkään ois laittanutkaan, koska spurgut on maailman kuninkaita.

No, ei siin mitään. Seuraavan kerran kun katson pihalle, siellä on ne samat sähkölaitteet sateessa. VITTU! Sade ja sähkö, tarviiko selittää enempää. Mietin, mitä voi tehdä. En tunne talosta ketään, kukaan poliisi tms ei pääse portista sisälle ilman koodeja sen paremmin kuin minkäkään. Ainoa, jos pihalle tulee joku, jolle voi sanoa että kipaisee nopsaan laittamassa pressun ainakin sen ihan selkeesti isoimman sähkövehkeen päälle.

Tulihan sinne pihalle kohta joku. Pukumies, joka puhuu puhelimeen loputtomasti. Huusin sille, että hei mulla on sulle asiaa. Puhuu vaan puhelimeen, lähtee käpyttelemään porttia kohti. Huusin, että et mee pois, mulla on sulle ihan oikeaa asiaa. Noin kahden vuoden kuluttua se lopetti puhelunsa, jolloin pääsin sanomaan, mikä pressu pitäis siirtää minkä päälle, koska spurgut paskiaiset oli repineet ne pois. Koska sade. Ei tarvinnu hirveesti selittää fysiikkaa tai elektroniikkaa siitä eteenpäin, nätisti meni hoitamaan homman ja vielä huudeltiin kiitokset molemmin puolin.

Mutta ei vittu, nuo deekut. Kun ei voi käyttäytyä yhtään niin kuin ihmiset. Jos haluu kattoo, mitä pressun alla on, niin saatana onko liikaa laittaa se pressu takas. On! Liikaa se on! Koska minäminäminä! Minäminä! MINÄ!

Tässä näkymä naapuriin vasta äsken

Tässä näkymä naapuriin vasta äsken

Mutta nyt! Nätti tuli! Talo on 102 vuotta vanha.

Mutta nyt! Nätti tuli! Talo on 102 vuotta vanha.

Kundit ystävällisesti maalaavat myös meidän  puolen muurin, koska tuli vähän osumaa.

Kundit ystävällisesti maalaavat myös meidän puolen muurin, koska tuli vähän osumaa.

4 responses »

  1. Meidän talossa on tuollaiset samanlaiset tuuletusparvekkeet oven päällä joka kerroksessa. Niissä kaikissa on tuhkapönttö tupakkaväkeä varten. Siitä huolimatta joka viikonlopun jälkeen pihalla on kerros tunppeja. Ihan hitsin ärsyttävää, tai sitten olen vain grumpy old man… tai jotain.

    Muuten olen sitä mieltä, että näissä vanhoissa jugend-taloissa saisi käyttää myös muita värejä kuin beigeä eri muodoissaan.

  2. Tää olin alunperin keltaisempi, mutta ehkä ne nyt vaan tykkäs että tuolleen… Hgissä on kyllä rohkeammankin värisiä vanhoja taloja, ja onhan se kiva se.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s