Puuropää

Normaali

Koin oikein kunnon lomaltapaluukriisin. Nukkunut hyvin, kyllä. Hyvä aamiainen, kyllä. Normaali työmatka, kyllä. Vaan kun ehdin pöydän ääreen, tuntui vaan että prkl kaikki kaatuu päälle. Postilaatikko pursusi enimmäkseen kiireellisiä, iltapäivällä odotti pitkä raskas kokous, piti saada sovittua ainakin kaksi muuta kokousta, ja lisäksi uusi työhuonekaveri on heitetty suoraan ns. kylmään kyytiin eli hän ei osaa käyttää meille pakollisia softia. Eli samalla kun tein omia hommia, tein myös parhaani kamun duunien aloittamiseksi. Pää oli pelkkää puuroa aina jonnekin kahteen saakka. Tuntui etten tajua mitään, en pysty tarttumaan mihinkään ja vaikka tiedän juttujen kiireellisyysjärjestyksen, teen ihan typeriä valintoja siinä mihin tartun. Ja lisäksi jalkaa särki koko ajan. Jei.

No, siitäpä se sitten iltapäivän edetessä, aivokin löytyi ja opettelin taas käyttämään sitä.

Mutta yks juttu mua niin vaivaa. Ihmisten nimet katoaa. Voin nähdä tyypin naamankin päässäni, en vaan tiedä nimeä. Tai saatan muistaa että tyypin etunimessä on viisi kirjainta ja sukunimessä seitsemän, on siis nimen visuaalinen muoto päässä. Enää pitäis vaan tietää, mitkä ne kirjaimet on :-(

Kirjojen, biisien, bändien, elokuvien nimiä en ole muistanut ikinä, niin että siinä ei mitään uutta. Mutta ihmisten nimet… Se on vaan niin noloa. Muistan omat kaverit ja jokapäiväiset työkaverit, mutta kun edetään esim. netin kautta tutuksi tulleisiin, työssäni tarvittaviin nimiin, viikoittainen grande fail. Pitää yrittää vissiin treenata enemmän sitä visuaalista apumuistelua. Saisi vaikka nimien alkukirjaimet hahmolleen, kun nimien pituus näyttää olevan jo mukavasti megesmukan.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s