5 responses »

  1. Mä en ainakaan halua mitään tilejä suljettavaksi. Tarkoitus on tulla takaisin kummittelemaan ja veikkaan että se käy helpommin kun pääsee vielä nettiinkin kommentoimaan.

  2. Luulisi tuolle olevan tarvetta myös näissä paikoissa, joihin ihmisillä on tilejä. Asiasta en sinänsä mitään tiedä, mutta voisi kuvitella erityisesti sellaisilla palveluilla, joihin käyttäjä siirtää kuvia tms. materiaalia, olevan jossain vaiheessa vastassa tilan ahtaus. Silloin kuolleiden tilit ehkä on vähän turhaan tukkimassa paikkoja? Ei kai niidenkään palvelimilla voi loputtomasti tilaa olla? Paljon sitä voi olla, ja lisää voidaan saada, mutta kai siinäkin joku määrä on?

  3. Serveritila on kyllä uskomattoman joustava, tai sanotaan että sitä saa aina lisää… jossain vaiheessa kyllä palveluntarjoajat varmaan joutuu kattomaan, että noita kuvia ei ole hipaistukaan 15 vuoteen, pitäiskö ottaa yhteyttä ja kysyy ollaanko elossa vai voiko nää dumpata vai mitä näille.

    Oon ihan varma, että tähän kehittyy jokin metodi tai politiikka ajan mittaan. Nythän ensimmäisiä netissä lujasti pyörineitä on jo alkanut tipahdella.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s