2h 17min

Normaali

No niin, Prinsessa Kaguyan taru on katsottu, originaalina tietty. Pelottaa aina nää yli kaksituntiset leffat, notta jos ei jaksa ja nukahtaa tai pitää lähteä pois. Vaikka ikinä en oo lähtenyt kesken elokuvista. (Eiku oon kerran, kun yskitti niin paljon etten kehdannut jäädä.) Ei ois taaskaan tarvinnut jänskättää. Ihan suilakkaasti sujahti koko maraton. Heti jo alusta tuli tosi rauhaisa olo, koska japanilainen estetiikka on vaan niin… se sopii mun sielulle. Rinsessa on tienannut viittä tähteä ympäri maailman, joten siitä ei sen enempää: ansaittuja ovat. Tarina ja tekniikka ovat yhtä kunnossa kumpikin. Voin suositella tätä enemmän kuin joulumarkkinoita. Rinsessasta selviää hengissä ehjempänä, eikä oo tungosta.

4 responses »

 1. Mäkään en ole koskaan lähtenyt kesken leffan pois, mutta kerran on tehnyt mieli: Night at the museum. Hirveetä paskaa! Lastenleffa, paitsi että ikäraja oli joku 12. En tajua. Tai luultavasti alle 12-vuotiaatkin tarvii jotain älyllisempää katsottavaa.

  Tässä kohtaa skippaan sun suositukset, koska animaatiot ja tarut ei oikein ole mun juttu. Joo, tiedän, oon ennakoluuloinen…

  • Mä kestän!

   Mut se vaan että jos tään aikoo joskus kattoa, niin iso kangas on oikein hyvä vaihtoehto. Jotkut leffat on vaan sellasii.

 2. Kaikki leffat missä on Ben Stiller ovat suurta kuraa. Ihan hirveetä. Lukuunottamatta sitä dokumenttielokuvaa Zoolander.

  Yksi japanilainen, mikä ehdottomasti pitää katsoa isolta kankaalta on Punainen Sika.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s