Joulumyyjäiset jatkuu: Annala ja TaiK

Normaali

Joulumyyjäissarja jatkuu! Tänään on suoritettu kahdet. Saalista ei tullut paljon, mutta laatu korvaa määrän. Erityisplussana se, että myyjäiset olivat lähellä toisiaan, Arabiassa. Helppoo!

plakaatti

paikka

Annalassa tiskejä selatessani törmäsin tuttavapariskuntaan ja kuulin, että siellä järjestetään jos mitä kekkeriä, aina vuodenaikojen mukaan. Annalassa on naapuruusfiilistä ilmassa, semmoista ”meidän juttua”, kaverillista oloa ja pälinää sekä järkyttävän hyvät kahvilatarjoomukset. Myyjäiset oli sinänsä pienet, puolet kamoista ulkona ja puolet sisällä. Mutta tyrkyllä oli koko setti: säilykkeet, kakut, käsityöt, korut, kynttilät jne. Maunon äippä oli myymässä Mykkäsiään, joista pitkällisen arpomisen tuloksena oranssi tarttui mukaan. Vaan olisihan noista voinut ottaa puolentusinaa muutakin, ei siinä mitään vaikeeta.

parhmyksyt

valkkyrossi

fiilis

Hedelmäkakkukauppias lupasi kakun säilyvän jääkaapissa vaikka kuinka pitkään. Esitin epäilykseni, josko tuo säilyy edes viikonlopun yli – englantilaisen hedelmäkakun satokausi on siis alkanut, ja mulla ei ole ollut tapana ujostella niiden lappamisessa parempiin suihin. Onneksi joulu lopulta katkaisee kierteen…

kakutalku
Siitä se lähtee…

Taideteollisen joulumyyjäisissä en ollutkaan käynyt pariin vuoteen. Hui kun ne on laajentuneet!

porukkaariittaa

Mitäs noista nyt muuta osaa sanoa kuin että tarjolla oli – ja on vielä pari päivää – mitä herkullisimpia innovaatioita, väkerryksiä, virityksiä, taidettakin ja herkkuja. Tosi kekseliäitäkin juttuja! Koulun opiskelijat ovat tehneet hommat ja myyvät itse tuotteitaan, joten jokainen omistajaa vaihtava eero menee hyvään tarkoitukseen. (Tosin osa töistä on perkeleen kalliita; meinasi itku tulla kun mieli teki joitain rosseja ja niistä pyydettiin 25-30 e … ei vaan onnistu eikä irtoo!)

TaiKin myyjäisissä erottui pari trendiä: tietenkin kierrätys ja tuunaaminen, se on ollut pitkään. Toinen isohko alue oli heijastimet – ette ole ikinä nähneet niin makeita heijareita, uskokaa pois! Ja sitten on nämä rintarossit, joihin on ajettu nappeja, pitsiä ja vaihtelevasti muuta kivaa. Niitä oli ainakin pari kolme settiä, joista olisin ottanut jokaisen.

heijarit

mullekaikki

kakkoja
Kakkaa!

kiskis

lyhdyt

Myyjäisistä löytyy nykyään kahvilakin. Opiskelijat tekevät itse myös sinne kaiken: vegaaniset syömiset, kahvit, glögit ja muut. Eikä tarjoomukset siellä maksa juuri mitään!

kahvilla

Omat ostokset:

Annala
mrmykkanen
Huovutettu Mr Mykkänen -pinssi

TaiK
boxi
Nyrkkeilevä bööna jostain sadan vuoden takaa, rintarossi tehty diakehykseen

Yksi vastaus »

  1. Maukan blogissa on Mykkäs-logosta lähtevä linkki vähän huonossa kunnossa, bändileveydessä on jotain ongelmaa.

    Mut Mykkäsissä ei oo mitään ongelmaa! :-)

  2. zepa

    ostin tuollaisen say yes to poop – jutun! kakkakikkareen annoin mitjalle ja itselleni laminoin sen tekstin siinä pohjalla pinssiksi pipoon.

  3. Meri, tänäänkö kävit? Saattoi vieläkin olla aika rankasti porukkaa… Mä meen huomenna uudelleen, katon oisko niitä karkkipaperirintamerkkejä vielä. Ne oli vähän hankalii, kun sekä Rex, Lakta että Tosca on meikän lempparii, ei voi päättää minkä ostais! :-))

  4. … nyt mä tiedän, mitä tehdä muinaisilla fotoilla – idis, tänks…. kuka sitten onkin alkuperäiset väsäillyt, mutta muuntelukelpoinen tämmöiselle rähmäkäpelölle! Aika hienoi juttui muuteski! Voi kun, mutkun ei! Räyh!

  5. Ideoita on maailma täysi! Sen ainakin näkee tuolla myyjäisisssä, voi hyvänen aika sitä surinaa (päässä, siis)!

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!