Miksihän tämäkin piti tehdä muka?

Normaali

Olipa harvinaisen yhdentekevä tekele tämä YLEn Mannerheim-leffa. Ihan sama jos mustalle kundille pistää päälle ryttyisen satu-univormun ja sanoo että sen nimi on Zhou Enlai, Abraham Lincoln tai vaikka Tom Cruise. Tällä ei ollut sen enempää tekemistä Mannerheimin kanssa kuin vaikka sun mutsilla. Tai sun mutsilla saattoi olla jopa enemmänkin.

Skeidaa. Ja mitä hälinää vielä mokomasta.

Yksi vastaus »

  1. Vähän saman tyylisiä arvosteluja olen lukenut muualtakin. Mutta hälinällä saadaan katsojia. Kai se itsekin tulee katsottua, jos se joskus telkusta tulee. Onneksi telkkarista voi aina vaihtaa kanavaa. :D

  2. Mä katoin Areenasta. Tuli siellä samaan aikaan R&A-enskan kanssa. En meinannut alunperinkään maksaa tään näkemisestä mitään.

    Ehkä tässä on jotain semmoista samaa kun hulluwoodilaiset lähtee tekee leffaa Japaniin tai Filippiineille – pääsee vähäksi aikaa toisiin maisemiin, ja silti voi väittää tekevänsä jotain tärkeetä ja järkevää, että ihan töitä. Paitsi hulluwuudilaisten duunien loputulos on yleensä noin mijoona kertaa parempi kuin tämä paska. Mutta pääsivätpä kuitenkin matkustelemaan firman rahoilla.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!