Ihan kiva pubikierros

Normaali

Välillä jotain muuta kuin Elisaa.

”Five friends who reunite in an attempt to top their epic pub crawl from 20 years earlier unwittingly become humankind’s only hope for survival.”

Night Visionsin The World’s Endissä oli suomenkieliset tekstit! Mikä saattaa merkitä sitä, että leffa tulee Finnkinon (tms.) levitykseen! Ei olis ihan hirveän huono juttu, oli nimittäin yllättävän viihtyisä räppi se. Brittikomiikasta tuttuja naamoja useampikin. Ensimmäiset parikyt minuuttia sitä vaan nautti tyypeistä ja mietti, että mitähän tämä leffa oikeastaan tekee Night Visionsissa – kunnes *PÄDÄNG!* vastaus valkenee hyvin reippaalla tavalla! Dialogi on nopsaa ja näppärää alusta loppuun, tyypit on ihan loistavia ja homman teemahan ei ole sen vähempää, ei sen enempää kuin ihmiskunnan pelastaminen. Ihan kiva pubikierros se.

out

Kattelin NV:ssä kolme muutakin leffaa, mutta niistä ei ole niin kummoisesti sanomista. Jotain ”joo ok, tarpeeksi huuruisaa ja paranoidia, liian pitkä”, jotain ”ihan ok, liian pitkä, aika turha” ja ”joo ihan ok, oisin voinut elää ilmankin”. Tänä vuonna olen ollut ilmeisen laiska leffafestarikävijä, mutta onpa sitten riittänyt powerii johonkin muuhunkin.

Yksi vastaus »

  1. Päivitysilmoitus: Pelkkiä hyviä uutisia | Laua ääres

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s