Vuoden toinen Vintage

Normaali

Syksyn 2009 Helsinki Vintage. KIITOS, että siirsitte Kaapelille! Siellä sentään voi hengittää ja kävellä, vaikka kuumahan siellä on aina, tapahtuma mikä hyvänsä.

tapahtumanjuliste_2

Pääosin keväästä tuttua tavaraa, mutta hiukan ohjelmallisempi ote. Oli kiva kävellä, kun tiesi jo etukäteen että vaateostokset on poissuljettu mahdollisuus – en ole ihan vintagekokoa vaikkakin ikiä, hehe – enkä muutenkaan tarvitse mitään, joten… No okei, ostin Ansan tiskiltä yhden helmikorun. Oranssia tietty, sitähän mulle aina tarttuu mukaan, en tiedä miksi. Sinne jäi ihana kiiltonahkainen pikkulaukku, joka kuiskaili mun nimeä, mutta oli pakko selittää sille, että mulla on niin hirveesti laukkuja että en voi enää sitä ottaa. (Sitäpaitsi mä tiedän ihan hyvin missä Ansa-puoti on.)

marilynlaukut

ansanihanapikkuinen

PS! Löysi omistajansa!

julkkia1

korsetti3

hatturasiat

Ainoa jono oli kahvilaan, ja se oli piiiitkä. Korvapuustit oli noin jalkapallokentän kokoisia ja Laitilan limsoja oli tarjolla moneen lähtöön. Testasin vihdoin Brändylonkeron. Ei maistunut yhtään miltään, vaikka makuaisti, tietääkseni, jo onkin palannut. Asiakkaita oli kiva katsella, sillä moni oli laittanut asiaankuuluvaa vermettä päälle. Itsekin olin mielestäni ihan tarpeeksi eighties sulautuakseni pukeutuneiden joukkoon ;-)

asiakkaita2

Yläkerrassa oli toimivia antiikkivermeitä mm. Brunswick-levysoitinkaappi ja Wurlitzer-levyautomaatti. Samoilla tienoin myös upeita, ihania vanhoja designhuonekaluja, joista pari settiä olisin ottanut heti jos vain ikinä olisi tilaa tai varaa. Toisaalta, yhtä herkkuja löytää kirppareilta jos hyvä tuuri käy.

mv1

wurlitzer2

Kiva tapahtuma. Varmaan tuolla tulee ensi vuonnakin käytyä, ennen kuin alkaa hyytymys. (Hyytyi jo Recycling Factoryn kohdalla, meinaan – jotenkin ei enää jaksa niitä samoja risaineja kai jo kolmatta vuotta peräkkäin.)

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s