Matkoilla

Normaali

Hämeenlinnassa oli hauska ylläri tää poliisin löytötavarakauppa. Eihän sinne pitänyt mennä, mutku teatterin pukuvuokraamo oli siinä vieressä ja… enhän mä mitään tarvitse. Mutku oli ihan hyvä hiiri parilla eurolla ja mun työpaikalta lainattu kotihiiri oli just alkanut ämpyttää. Ja sit oli niitä macin kaapeleita ja… silleen. Niitä sitten tuli vähän osteltuu kun eivät maksaneet juuri mitään. Kaapeleista ei ole vielä käyttöhavaintoo, mutta hiiri on ainakin parempi kuin kotihiiri!

Hämeentien kirpparilta sieltäkään mitään pitänyt, mutta yks Anne Holt ja yks Westlake tarttui väkisin mukaan, ajatuksella että niistä pääsee eroon myöhemmin ihan vain ratikkaan jättämällä. Ja vierailun isäntäväelle ostin Vadelmavenepakolaisen, koska hekin tarvii Tena-nauruja kuten meistä kaikki ;-)

Tää porukka, juuri se joilla on mieletön vanha talo Hämiksessä. Olen kuvannut talon ja ulkorakennukset sisältä ja ulkoa mennen tullen & pitkin ja poikin, joten en ottanut enää oikeaa kameraa mukaan. Mut hitsi, nyt vasta kiertelin pihalla! Ois pitänyt ehkä olla jotain muuta kuin känkkäkamera. En ole vuosiin jos ikinä nähnyt sellaisia vanhoja puunvänkkyröitä ja rauhaan jätettyjä naavapartoja. Ruohikko oli leikattu, mutta piha muuten jätetty as it was. Hyvä valinta. Soi hienosti yhteen sen vanhan käsityöläisten rakentaman talon kanssa.

puu8

puu4

Yksi vastaus »

  1. Ei ne vänkyt sieltä karkaa onneks. Ja jos siellä asuu täyspäisiä ihmisiä (jättivät pihankin naturelliksi = täyspäisiä) niin ne tajuaa olla kaatamatta noita upeuksia.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!