Viime aikojen iloja

Normaali

Toisaalla jaksan valittaa kovasti kaikesta, mutta nyt voisin kirjata muutaman viimeaikaisen ilonaiheen. Sellaisen, joita en tietääkseni ole vielä täällä pölpöttänyt.

1) A Most Wanted Man ja Lumiauramies. Ovat hirmuisen hyvää työtä. Most Wanted on semmoinen agentti/vakoojajuttu, samalla Philip Seymour Hoffmanin kolmanneksviimeinen leffa. Musta on niin hienoa, että ulkonäköä palvovassa Hollywoodissa voi rujokin kundi päästä pitkälle, kun osaa oikeasti työnsä eli näyttelemisen. Poseeraajia on ihan tarpeeksi muutenkin. Lumiauramies taas kopsahtaa melko sujuvastu huumorintajuuni, joka on reunoilta pikimusta. Tsihii! Norjalaiset, melkoisia venkoilijoita.

2) Petteri Järvisen NSA-kirja. Ensinnäkin: älyttömän kiinnostavaa, joka rivi! ”Sen minkä toiset pystyvät kuvittelemaan, toiset pystyvät myöhemmin toteuttamaan.” Elämä voi olla leffaakin ihmeellisempää! Tämä kirja on myös selvästi rentouttava (aiheestaan huolimatta), sitä voi lukea illalla ilman että jää juoneen kiinni loputtomasti, kuten dekkarien ja jännärien kanssa tuppaa käymään.

3) Paramax Forte 1000 mg. Tuhat! Ja lisäksi aputeekin täti sanoi, että aikuiselle ihmiselle oikeastaan tonni vasta alkaa auttaa. Suotta niitä hennompia napsimaankaan. En ollut tuotakaan tiennyt :-/ Nyt tiedän.

7 responses »

 1. Täältä kans propsit tonniselle parasetamolille. Ei ärsytä niin mahaakaan, mut maksan kanssa saa sit olla tarkkana.

 2. 1) Hollywoodissa voi pitkälle päästä rujon näköinen MIES, koska karisma. Hollywoodissa pitkälle pääsee vahanuken näköinen nainen, joka ei juurikaan osaa näytellä ja ilmeitäkin on tasan yksi, max. kaksi (vrt. Keira Knightley, Kristen Stewart jne.).

  2) Petteri Järvinen… ihana ja hauska, mutta vähän paranoidi.
  Ei sillä, en ole kirjaa lukenut, joten en väitä, etteikö joka sana siinä olisi totta ja kuten joku viisas mies on joskus sanonut: ”Just because you’re paranoid doesn’t mean they aren’t after you”.

  3) Tsemppiä!

 3. 1) melko lailla näin. Tosin on vanhemmille muijillekin aika hyvin rooleja ollu viime aikoina, mutta muijat ei tietenkään voi olla ihan rusinoita. Miehillä ei niin oo väliä.

  2) En tiä voiko nykyisin edes olla paranoidi. Mitä tahansa vainoja keksiikin, kyllä ne jossain on jo nyt tai kohta totta. Petteri saattaa olla ihan vain raakarealisti.

 4. Aion muuten käydä katsomassa nuo molemmat leffat, joita kehuit. Mulla on vielä pari Hullujen Päivien leffalippua, joissa on kaksi viikkoa käyttöaikaa jäljellä, joten… kiitos! Oot mun luottoleffasuosittelija!

 5. Kiitos, Tiina. Ilo palvella :-)

  Kiitos, Pauliina! Hyvä idea. Tuntuu 500 olevan liian mieto meininki Tradolanin lisäksi. Kaksi viissatasta sen sijaan (eli tonni…) tuntuisi toimivan. Nyt on vähän ikävä vaihe kivuissa.

Sisään vaan, on siitä isompikin tullut!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s